Vabilo na cvičkov pohod

Vabimo vas na cvičkov pohod, ki bo letos v soboto 23.06.2018. Začetek pohoda bo ob 9.00 uri na igrišču v Tržišču. Pohod bo potekal od Tržišča skozi Kapljo vas, Škovec, Topolje v Pavlo vas do Lojzeta Škoporc, od tam v Veselo dolino in potem do cilja pri Matjažu Golob, ki je imel letos najbolje ocenjeni cviček iz našega društva na Tednu cvička v Šentjerneju (velika zlata medalja za cviček). Tam bomo postavili klopotec. Vmes bo na postojankah poskrbljeno za okrepčilo. Na zaključku bomo podelili medalje in diplome osvojene na tednu cvička.
Vsak udeleženec bo ob prijavi in prispevku (10€) prejel degustacijski kozarec z logotipom društva s srajčko in bon za topel obrok na prireditvi. Kdor bi želel priti samo na zaključek bo za prispevek 5€ prejel kozarec in bon za topel obrok. Za voznike, ki bodo svoja vozila pustili na Malkovcu, bomo ob 8.30 organizirali prevoz s kombiji.
Pohod bo potekal delno po javnih in asfaltiranih, delno pa po gozdnih poteh, udeležite se ga s primerno opremo (obutev). Udeležba pohoda je na lastno odgovornost.